SHARAZAN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1234 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sharazan. Meer weten? Ontdek meer

26 jan 2023 om 22:56 Heerlijk warm eten en om de juiste tijd klaar. Zeker een aanrader. Hun kapsalon is perfect.
24 jan 2023 om 22:15 Bezorging duurde denk ik langer omdat het druk was/etenstijd. Als ik mijn eten voor vijf uur bestel is het er altijd heel snel! Sharazan heeft echt de beste pizzas en beste service wat betreft schotels.
13 jan 2023 om 11:47 Beetje kruidloos
12 jan 2023 om 1:45 Het was weer goed eten
1 jan 2023 om 21:13 2 uur wachten.Telefonisch contact gehad.Meneer was niet bereid om normaal te praten.Moest maar geduld hebben.Na nogmaals lang wachten,eten zelf maar gehaald.Te vaak iets mis.Weinig voor je geld.Is je geld niet waard.Nooit meer Sharazan!
1 jan 2023 om 20:49 Eten was geweldig, maar hebben hier wel meer dan 2 uur op moeten wachten….beetje jammer
31 dec 2022 om 0:28 Vandaag flauw smaak hoop volgende keer weer zoals vorig keer echt lekker
29 dec 2022 om 20:50 Volgens mij stond de oven te hoog, pizza en Turkse pizza waren erg aan de knapperige kan. Uit voorzorg hadden ze er een extra pizza bij gedaan
26 dec 2022 om 22:20 Prima
23 dec 2022 om 21:50 Goedkoop toetje van een discount winkel, slaatje van €0,50 cent, toch voor een schotel €20,- vragen. Eten was wel warm, ik moest 90 minuten wachten totdat de bestelling er was
18 dec 2022 om 23:17 Tosti Leroy was lekker zoals altijd. Kerstkaartje gekregen. Super lief. Bedankt